Strejken på Politiken fortsætter

11. dec 2013, 13:50
Politikens medarbejdere strejker fortsat. Et møde med ledelsen tilfredsstillede ikke medarbejderforeningen.

Medarbejderne på Politiken nedlagde i går arbejdet på grund af to fyringer, som kom uventet. Og strejken fortsætter resten af dagen i dag. Det skriver Journalisten.

Chefredaktør Bo Lidegaard holdt i dag møde med medarbejderforeningen, men altså uden at nå frem til en løsning på konflikten med medarbejderne.

Ifølge Journalistens oplysninger mener medarbejderne ikke, at ledelsen svarede tilfredsstillende på spørgsmål om fremtidige omlægninger.

Der skulle også være stærk utilfredshed blandt medarbejderne med, hvordan ledelsen har brugt hel- og halvfærdige tekster i dagens journalistiske produktion.

Det er ledelsen og avisens praktikanter, der har stået for dagens indhold. I går sagde chefredaktør Bo Lidegaard om strejken.

- Der er tale om en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, som følger af, at vi har opsagt to medarbejdere som konsekvens af en mindre organisatorisk ændring, der overflødiggjorde to stillinger

Der er opsagt to medarbejdere. En på journalistkontrakt og en på lederkontrakt. Medarbejderne fortsætter arbejdet i morgen.