20200207-120226-L-1920x1028we
En dansk familie er strandet i La Palma, men håber på snart at komme hjem til Danmark. (Arkivfoto) Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Strandet dansker i La Palma: - De gør absolut ikke en skid

15. mar 2020, 16:47
En kvindelig dansk turist kan vanskeligt forstå, at Bravo Tours først vil flyve hendes familie hjem på torsdag, når nu Mette Frederiksen har hjemkaldt alle danskere hurtigst muligt.

Det var egentlig meningen, at turen til La Palma skulle være en drømmeferie, men på grund af udbruddet af coronavirus har det i stedet udviklet sig til et mareridt for Sys Bøjen, der er på ferie med sin mand og to børn. Familien er nemlig strandet på kanarieøen La Palma, skriver eb.dk

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler i karantæne med familien

Rejseselskabet Bravo Tours mener tilsyneladende ikke, at det haster med at få familien tilbage til Danmark. Derfor skal hjemrejsen efter planen først finde sted på torsdag. Men det er langt fra godt nok for den danske familie, som er alvorligt bange for, at lufthavnen lukker for afgange inden for få dage. 

To italienere, der bor på lille ø, var nemlig blevet smittet med corona på en tur tilbage til deres hjemland. 

- Først blev vi forsikret om, at det var trygt og sikkert at tage afsted. Så det gjorde vi. Det har vi fortrudt lige siden, siger Sys Bøjen til eb.dk og tilføjer:

- Vi sidder så mange danskere hernede og føler, at de absolut ikke gør en skid. De spiser os af med en sludder for en sladder. Nu er vi virkelig ved at være bekymrede, når vi kan se, at alle andre rejseselskaber forsøger at få deres kunder hjem.

Ekstra Bladet har rettet henvendelse til den administrerende direktør for Bravo Tour omkring forholdene på ferieøen La Palma. Peder Hornshøj er dog ikke bekymret og har svært ved at genkende Sys Bøjens beskrivelse af situationen.

- Som det ser ud lige nu, så skal de hjem torsdag som planlagt. Hvis det er muligt, så kommer de hjem inden da, men det ved vi ikke endnu, siger direktøren.

LÆS OGSÅ: Tyskland lukker grænse til flere nabolande