Byrådspolitikeren Jesper Behrensdorff er direktør i nyt firma som ejes af hans hustru og søn. Foto: Google Street View og Det Konservative Folkeparti

Stort firma konkurs: Nu er der godt nyt til de ansatte

11. feb, 13:05
Efter mere end en måneds usikkerhed er Bijé Fritid & Camping reddet og arbejdspladserne er sikret.

"Virksomheden er reddet og arbejdspladserne sikret". Sådan skriver ejerne af Bijé Fritid & Camping i Helsinge i en mail til Ugeposten Gribskov.

LÆS OGSÅ: Ny industrioverenskomst kan løse problemer med mindsteløn i byggeriet: 'Dem, der kommer til at betale, er alle skiderikkerne'

Bijé Fritid & Camping, som er en af landets største forhandlere af campingvogne, blev sidst i december begæret konkurs af banken, fordi der var en gæld i omegnen af 20 millioner kroner.

Nu har Jesper Behrensdorff fået et nyt selskab og en ny bank i ryggen og meddeler, at der har været en dialog med boets kurator, og at selskabet i en budrunde med andre interesserede købere endte med at være højestbydende.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

LÆS OGSÅ: Dansk elev fundet død

- Det har været en række dage i helvede, hvor man spiller med blind makker. Men vi har holdt hovedet koldt, og nu er det lykkedes. Jeg er virkelig glad for, at vi har sikret alle arbejdspladser - de fleste har jo været her mellem 20 og 30 år, siger Jesper Behrensdorff til Ugeposten Gribskov.

Der er etableret et nyt anpartselskab med Jesper Behrensdorffs hustru og søn som ejere. Jesper Behrensdorff er ansat som direktør i det nye selskab.

LÆS OGSÅ: Bubber genforenet med familien