20180516-114931-L-1920x1920we
Salling Group driver blandt andet varehuset Salling, BR og Netto (arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Dansk gigant søger 100 nye medarbejdere

13. nov 2020, 11:31
Dagligevarerkoncernen Salling Group skal åbne to nye brødterminaler og søger derfor 100 nye medarbejdere indenfor ledelse, lagerdrift og logistik.

Mens mange virksomheder må afskedige ansatte på grund af coronakrisen, leder Salling Group efter 100 nye medarbejdere.

Det skyldes, at dagligvarekoncernen hjemtager al distribution af brød fra Kohberg og Schulstad, og i den forbindelse åbner to nye brødterminaler.

LÆS OGSÅ: Per fik smadret sine lunger og blev fyret: Nu får han rekordstor erstatning

De to nye terminaler, en i Taulov nær Kolding og en i Taastrup, tages i brug i henholdsvis januar og februar 2021. Distributionen fra Kohberg og Schulstad slutter definitivt 1. maj.

- Vi ser frem til at tage hul på opgaven med at integrere transporten af brød med de mange andre varer ud til vores butikker i Danmark. Hjemtagelsen af opgaven betyder samtidig, at vi er på udkig efter nye, dygtige kollegaer, som kan hjælpe os med at sikre, at danskerne hver dag har nyt brød tilgængeligt på hylderne, siger logistikdirektør i Salling Group, Nicolai Gradman, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Enhedslisten: Styrk arbejdsmiljøet med en milliard over fem år

De første stillingsopslag vil blive slået op i løbet af måneden.

Saling Group, der blandt andet ejer Bilka, Netto og BR, leder efter medarbejdere, der kan varetager stillinger indenfor lagerdrift, logistik og ledelse.