Martin Lindholm, som grundlagde og ejede pladebutikkerne Route 66, der findes i både Aarhus og København, er død. Det oplyser hans hustru i et opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: Overvågnings­billeder afslører: Mand lænser kvindes dankort

Opslaget indledes med ordene: "Det er med umenneskelig og ubærlig sorg, at vi må meddele at min elskede mand, min soulmate, vores grundstifter, vores problemknuser, vores alt i denne verden mand - er gået bort efter voldsom hurtigt raserende sygdom".

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

Martin Lindholm kæmpede for vinylpladens overlevelse og havde sit eget pladeselskab, som blandt andet udgav de lokale rappere U$O, L.O.C og Johnson. Han var også manden bag den legandariske sønderjyde L:Ron:Haralds første udgivelse.

Han var et kendt ansigt blandt fodboldklubben AGF's fans, og stod i 1997 bag tribute-pladen "Det er tanken der tæller". På pladen kunne man blandt andet høre punkbandet Lost Kids' hyldest til det aarhusianske Superliga-hold. 

Bisættelsen finder sted i næste uge, skriver hans hustru på Facebook, og afslutter sine ord om Martin Lindholm med: "Martin Lindholm verdens mægtigste og dygtigste mand. Æret være hans minde. Han vil ALDRIG blive glemt, men huskes og elskes af alle der kendte ham".

LÆS OGSÅ: Tv-vært brød sammen på tv: "Det var voldsomt"