Radiovært Søren Dahl er gået konkurs. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Stod bag kæmpe DR-succes: Nu er han konkurs

4. dec 2019
Søren Dahl, der stod bag P4-programmet ’Café Hack’, er gået konkurs.

Radioværten Søren Dahl, der er kendt for DR-successen ’Café Hack’, er gået konkurs.

LÆS OGSÅ: Kristian Jensen skal skilles: Kæreste med kendt sangerinde

Det viser en annonce, der er indrykket i Statstidende på vegne af Skifteretten.

 SE og HØR skriver, at den 61-årige radiovært for få måneder siden solgte sit hus i Aarhus. Prisen var dog langt under udbudsprisen, og handlen har tilsyneladende ikke været nok til at redde den tidligere P4-værts økonomi.

Søren Dahl var fra 2003 til 2017 vært på weekendprogrammet ’Café Hack’, der blev sendt foran et levende publikum fra en århusiansk café. I programmerne var der musikalske gæster, samtaler med aktuelle personer og vittigheder fra programmets vært.

Radioprogrammet fik kniven, da det kom frem, at produktionsselskabet havde modtaget over en million kroner fra forskellige caféer, som havde dannet ramme for en række udsendelser, der blev sendt om sommeren.

Søren Dahl kaldte afskeden med DR for et mareridt, da han i foråret 2017 lod sig interviewe af ugebladet Her og Nu.

- Det var meget hårdt, hvor jeg hverken sov eller spiste i 14 dage. Hele korthuset væltede. Jeg var bare nødt til at fokusere på at redde familiens hus og økonomi.

En kurator har nu fået til opgave at finde ud af, hvordan Søren Dahls enkeltmandsvirksomhed Underdog Management kan afvikles. Advokaten skal også finde ud af, om der er råd til at betale gælde til de forskellige kreditorer, skriver B.T.