Den 45-årige prisvindende kok Jesper Koch er født i Aabenraa og er kendt fra blandt andet "Masterchef"-programmerne på TV3. Foto: Nentgroup/TV3

Stjernekok afslører: - Jeg snød min familie

18. nov 2019
Jesper Koch lokkede familien med til Sønderborg, da han skulle udvikle det gastronomiske indhold i luksushotellet Alsik.

Da mesterkokken og madudvikleren Jesper Koch skulle overtale familien til at flytte til Sønderborg, tæt på Jesper Kochs hjemegn, så måtte han snyde dem.

LÆS OGSÅ: DR-stjerne konkurs: 160 millioner kroner i gæld

45-årige Jesper Koch er i øjeblikket et brandvarmt navn i onlinemediernes spalter, efter TV3 er begyndt at sende serien "Koch'en på toppen", som mest af alt handler om, hvordan Jesper Koch udvikler alt, hvad der hedder mad, vin og spiritus på Danmarks nyeste luksushotel Alsik på havnen i Sønderborg.

Men for at overbevise børnene, Mikkel på 17, Mille Marie på 15 og Mars 11, måtte mesterkokken tænke kreativt, skriver Ekstra Bladet.

Han tog alle børnene og hustruen Birgitte med på en to dages tur til Sønderborg. Her skulle der hygges og slappes af.

Og det gav pote. Børnene var glade for byen, mens hustruen i forvejen var nem at overtale. Hun er nemlig fra Aabenraa, som Jesper Koch selv.

- Så sagde jeg, "kunne I egentlig godt tænke jer at bo her?" Det kunne de ikke se noget problem i.

- Da de gav mig deres velsignelse, var det slet ikke så svært. De er blevet superglade for det. De er bare faldet fuldstændig til, fortæller Jesper Koch til Ekstra Bladet.

Børnene er dog ikke det eneste, Jesper Koch har lokket til hotel Alsik og Sønderborg. I programmet "Koch'en på toppen" har han og hotellet haft besøg af selveste dronning Margrethe.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært siger stop: Ramt af angst