Statsministerfruen slapper endelig af

21. aug 2008
Statsministerfruen virkede mere afslappet end nogensinde før, da hun i går mødte pressen i forbindelse med Vild Med Dans.

Torsdag blev alle deltagerne til TV 2's femte omgang af 'Vild Med Dans' præsenteret.

Og blandt de kendte ansigter var et bestemt, der gennem det sidste stykke tid har vakt særlig opmærksomhed.

Nemlig statsministerfruen Anne-Mette Rasmussen, der altid har holdt sig to skridt bag sin mand og nu springer ud for offentligheden i bedste sendetid.

Men det var en smilende og tydeligt glad Anne-Mette, der mødte pressen - og faktisk virkede mere afslappet i denne rolle end hun tidligere har gjort ved sin mands side.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Det går rigtig fint med træningen. Jeg har haft ømme fødder og har brugt masser af vabelplaster. Men nu går det fint. Thomas (Evers Poulsen, red)er en rigtig god træner, og jeg kan godt lide hans god humør, fortæller Anne-Mette Rasmussen til Nyhedsavisen.

Statsministerfruen har tidligere udtalt, at hun har sagt ja til at deltage i programmet, fordi hun elsker at danse. Og programmet er da heller ikke nyt for hende.

- Vi har set 'Vild Med Dans' så ofte, vi kunne derhjemme, lyder det fra Anne-Mette Fogh.

Hendes dansepartner, den professionelle Thomas Evers Poulsen, er også meget glad for sin partner.

- Hun ER virkelig vild med dans - og dét gør forskellen. Hun lytter godt efter, og hun lever sig godt ind i dansen, lyder det rosende fra statsministerfruens dansepartner.

'Vild Med Dans' har premiere på TV 2 29. august.

faktaboks