Formanden for Hærens Konstabel- og Korporalforening (HKKF), Flemming Vinther, fortsætter som formand efter forsoningsmøde mellem bestyrelse og formand. 

LÆS OGSÅ: Undrer sig over Mette F: Hvorfor blev du så vred?

Det oplyser bestyrelsesmedlem Jørgen C. Pedersen over for Netavisen Pio.

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

"Vi har med hjælp fra 3. part identificeret de problemområder, der skal arbejdes med fremadrettet. Vi er kede af på medlemmernes, forbundets og de ansattes vegne, at det skulle komme helt hertil. Men nu ser vi fremad," siger Jørgen C. Pedersen.

Og Flemming Vinther fortsætter som formand?

"Ja, det gør han," fastslår Jørgen C. Pedersen over for Netavisen Pio.

Ni medlemmer af HKKF's forbundsbestyrelse stillede midt i november et mistillidsvotum til Flemming Vinther.

Da Flemming Vinther nægtede at træde tilbage, indkaldte forbundsbestyrelsen til en ekstraordinær kongres.  Men efter råd fra flere advokater aflyste forbundsbestyrelsen fredag den ekstraordinære kongres, der ellers skulle have fundet sted mandag. Vedtægterne slår nemlig fast, at en ekstraordinær kongres skal varsles mindst fire uger inden afholdelsen. Og den frist var ikke overholdt.

- Jeg er rigtig glad over resultatet af vores møde i dag," siger Flemming Vinther til Netavisen Pio.

- Bestyrelsen og jeg har på mødet i dag kikket på den meget alvorlige situation, vi har stået i, og de uenigheder vi har haft. Vi er blevet enige om, at vi godt kan finde en vej frem sammen. Det synes jeg er rigtig-rigtig godt.