Sommerferie billigst i juni og august

25. apr 2010
Spar 7000 kr. ved at rykke rundt på sommerferien. Hvis du kan lægge den uden for skoleferien, bliver det langt billigere.

Ferie er dyrt, især hvis du holder den i juli måned. I disse krisetider kan det derfor være en god idé at spare lidt ved at planlægge at holde ferien uden for de dyreste ferieperioder.

"Skolesommerferien er klart den dyreste periode at rejse i. Der vil sige hele juli og de to første uger af august," siger Stig Elling, salgschef for Startours.

Maj måned er den billigste måned at holde sommerferie i. Men faktisk så er de to første uger i juni også ret billigere end juli. Det samme er de to sidste uger i august.

Spar 7000 kr.

En tur til Mallorca med Startours den 22. maj for to voksne og to børn på under ti år i 14 dage med fly og ophold 20 meter fra standen på firestjernet hotel uden mad og med to værelser og balkon kan fås til 22.400 kroner.

Flytter du afrejsen til den 25. juni så koster helt samme rejse 29.800 kroner.

September måned stiger priserne igen, for der rejser mange af de, der ikke har børn på ferie. Så bliver det igen billigere i de første to uger af oktober.