Skyd børnehavebørn på nettet

6. okt 2008
Ti danske hjemmesider giver spillegalde danskere mulighed for at skyde børnehave børn i et computerspil

Kindergarten Killer er et online spil, som mindst ti danske hjemmesider har. Spillet handler om at dræbe børnehavebørn på en skole med et haglgevær. I følge politiken.dk har flere hundrede af danskere spillet Kindergarten Killer.

Fjerner spillet

På hjemmesiden sjovegratisspil.dk har 22 været inde at skyde børnehavebørn. Morten Olander, der er indehaver af sjovegratisspil.dk vidste ikke, at dette spil var tilgængeligt på hans site, og han vil fjerne det i aften.

"Det er da en kedelig opfordring, og siden er jo tiltænkt børn. Jeg vidste ikke, at spillet lå der. Vi har jo over 1000 spil, så det er ikke lige alle spil vi får kigget igennem. Men naturligvis fjerner jeg det i aften, siger Morten Olander, der selv har børn, der bruger hans hjemmeside.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

 Spillesiden.dk har også spillet liggende. Kåre Lundquist har netop købt hjemmesiden, og var overrasket, da han blev gjort opmærksom på, at Kindergarten Killer var tilgængelig på hans site.

"Jamen jeg vidste slet ikke, at det lå der. Det er jo noget værre noget. Jeg fjerner det, det er helt sikkert, "siger Kåre Lundquist.

 

faktaboks