Bubber (til højre) venter barn med Signe Rossing, der har ageret barnepige. På billedet ses han i selskab med sin datter Sofia Meyer. (Arkivfoto) Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Skred fra konen: Bubber har gjort barnepige gravid

16. nov 2019
Niels Christian Meyer alias Bubber afslører, at han venter barn med Signe på 41 år, som har ageret barnepige for hans børn.

Bubber har chokeret de seneste par dage. Torsdag løftede han sløret for, at han ikke længere er sammen med Christina 'Ibsen' Meyer efter 28 års ægteskab.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Alexandras og Bjerrehuus' eks er et nyt par

I samme ombæring fortalte han, at han har mødt en anden kvinde og venter barn med hende. 

Nu skriver Ekstra Bladet, at der er tale om Signe Rossing, der ejer forretningen Kalle Børnetøj og Sko.

LÆS OGSÅ: Niels Hausgaard raser: De er æreløse snyltere

Bubber siger til mediet, at der er tale om en Signe på 41 år.

- Det er ikke fordi, jeg vil holde hende hemmelig. Jeg vil ikke stå der og sige, at det ikke er hende, når billederne nu er derude. Jeg kan bekræfte, at det er hende, at hun hedder Signe, er 41 år, og at hun venter vores fælles barn, siger Bubber.

LÆS OGSÅ: Tidligere DR-profil konkurs: Kæmpe milliongæld

Kommet i vores hus
Han fortæller også, at hun har været en stor del af familien, hvilket gør situationen endnu vanskeligere for tv-værten.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne fik chokerende kræftmelding

- Hun er kommet i vores hus og kender vores børn, og hun har haft en funktion, hvor hun har passet vores børn. Hun har tidligere været barnepige, men har aldrig været ansat på kontrakt eller lignende. Men jeg har nærmest ikke set hende i 20 år - kun i familiesammenhænge i ny og næ, men der har aldrig været noget som helst.

LÆS OGSÅ: Bubber er blevet morfar

- Jeg har ikke på noget tidspunkt set det komme, men så støder jeg ind i hende i en fase i mit liv, hvor jeg er meget frustreret, og hvor jeg kæmpede med en masse ting, og så skete der altså bare noget, siger han.

Han har tre børn med Christina 'Ibsen' Meyer. 

LÆS OGSÅ: Kendt tv-vært går fra konen: Venter barn med en anden

54-årige Bubber blev for alvor kendt som vært på børneprogrammerne 'Bubbers Badekar' og 'Snurre Snups Søndagsklub' i 1990'erne.

Senere hen styrede han blandt andet løjerne i TV2-programmet 'Danmark ifølge Bubber'. I 2011 vandt han prisen som årets tv-vært ved 'TV Prisen' for sin værtsrolle i netop det program.