Det er i kommunerne Brøndby, Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, København, Roskilde, Rudersdal og Helsingør, at beboerne vil kunne mærke konsekvenser af, at der ikke bliver hentet skrald de næste tre dage.  (Arkivfoto) Foto: Mathias Bojesen/Ritzau Scanpix

Skraldemænd nedlægger arbejdet: Her bliver der IKKE fjernet skrald

26. jun, 13:31
Flere skraldemænd nedlægger arbejdet hen over weekenden.

Skraldemænd fra selskabet Remondis nedlægger arbejdet indtil på mandag den 29. juni. 

Det oplyser Remondis ifølge TV 2 Lorry i en pressemeddelelse, hvor firmaet også oplyser, at der er tale om en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse.

LÆS OGSÅ: Bonnie arbejdede deltid og passede sin datter med spastisk lammelse i 18 år: Nu kan hun ikke få dagpenge

Det er i kommunerne Brøndby, Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, København, Roskilde, Rudersdal og Helsingør, at beboerne vil kunne mærke konsekvenser af, at der ikke bliver hentet skrald de næste tre dage. 

Det vides ikke, hvad arbejdsnedlæggelsen skyldes, men i sidste uge blokerede skraldemænd morgentrafikken i København, fordi de var utilfredse med deres arbejdsvilkår.

- Vi kæmper for at få bedre arbejdsforhold. Nogle skraldemænd arbejder for meget og på skæve tidspunkter, så de har svært ved at se familien. Det kan være et hårdt psykisk arbejdsmiljø, sagde skraldemand Søren Simonsen i den forbindelse til Politiken.

TV 2 Lorry har forsøgt at få en kommentar fra Remondis, men firmaet vil ikke udtale sig, da man i stedet ønsker en direkte dialog med medarbejderne.