Heldigvis var flæskestegen fortsat frisk og holdbar til efter jul. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix (modelfoto)

Sissie og Lone skulle have julehjælp: Fik kurv fyldt med gamle madvarer

21. dec 2019, 13:23
Flere varer i julekurv havde overskredet sidste salgsdato.

Julen varede kun ganske kort, da Lone Russell og samboen Sissie Krogh fik udleveret en julekurv fra deres sagsbehandler i Skjern Kommune.

LÆS OGSÅ: Mor fundet død: Nu beder politiet om hjælp

Af kurvens 22 varer - inklusiv toiletpapir - var der nemlig kun fire, som ikke havde overskredet sidste salgsdato, skriver JydskeVestkysten.

I kurven var der ellers lækkerier som skinkesalat, bacon, slik og noget Anton Berg-chokolade - alt sammen havde overskredet sidste salgsdato.

- Vi kørte ned med den igen og fik bare at vide, at så kunne vi smide den ud, fortæller Sissie Krogh.

Kurven er pakket af velgørenhedsforeningen G Factor i Ringkøbing. Foreningen samarbejder med de kommunale sagsbehandlere, som indstiller borgere til en julekurv.

LÆS OGSÅ: DR-vært siger op

G Factors leder Lene Laugesen fortæller til JydskeVestkysten, at sagsbehandlerens ønske om en julekurv til Lone Russell og Sissie Krogh var indkommet sent.

- Jeg sagde, at vi ikke havde noget tilbage, men sagsbehandleren svarede, at hvis der bare var lidt, ville det være fint, fortæller Lene Laugesen og afviser, at det var bevidst at putte gamle varer i kurven.

Med til historien hører også, at den flæskesteg, rødkål og de kartofler på glas, der også var i kurven, har en sidste salgsdato, der ligger efter jul.

LÆS OGSÅ: Ritt Bjerregaard uhelbredeligt syg: Sådan går det