Rasmus Paludan præsenterede sig som journalist for 'Frihedens Stemme', da han overraskede tv-værten Huxi Bach i en have. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Se videoen: Paludan går til angreb på kendt DR-vært

15. dec 2019
Stram Kurs-lederen overrasker tv-værten Huxi Bach i et haveskur.

Det mindede nærmest om et afsnit af TV2-programmet ’Operation X’, da Rasmus Paludan forleden overraskede Huxi Bach i en have.

I en video kan man se, hvordan Stram Kurs-lederen konfronterer DR-værten, da han - som det ser ud til i videoen - skal til at interviewe et ungt medlem af Stram Kurs.

LÆS OGSÅ: Paludan udvandrer i protest: "Jeg går nu, Mads"

I videoen præsenterer Rasmus Paludan sig som journalist for ’Frihedens Stemme’, der også er navnet på den YouTube-kanal, hvor videoen, der varer over en time, forleden blev lagt ud.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

På YouTube-videoen kan man også se en teenager ved navn Jon. Han er det unge medlem af Stram Kurs, og står i videoen ved siden af Huxi Bach, der sidder i en havestol i det, der ligner et skur i en kold vinterhave.

Det unge Stram Kurs-medlem står og kigger på optrinnet, da Rasmus Paludan overrasker Huxi Bach for at gøre ham opmærksom på, at Jon er under 18 år.

Rasmus Paludan, der i sommers ikke blev valgt ind i Folketinget, refererer gentagne gange til lovgivningen om, at man skal have en tilladelse fra forældrene, hvis man ønsker at interviewe en person under 18 år.

LÆS OGSÅ: Ellemann-Jensen afslører: Blev sat på plads af dronningen med knastørt svar

I videoen kan man se, at Huxi Bach tager situationen med en vis form for ro, men alligevel også virker overrasket over det pludselige møde med Rasmus Paludan, der anklager den 41-årige tv-vært for at have narret det unge Stram Kurs-medlem til at stille op til et interview.

- Skal vi ikke spørge Jon, om han føler sig narret, lyder det fra Huxi Bach, der hurtigt bliver afbrudt af den racismedømte politiker.

- Nej. Jeg synes, at vi skal tale om dig, lyder det fra Rasmus Paludan, der går til angreb på DR-journalisten.

-  Jeg har hørt fra flere kilder, at du er en af de mest dovne journalister på DR, siger Stram Kurs-lederen i videoen, der søndag formiddag er blevet set over 11.000 gange.

Du kan se videoen her.