Se top 3 over de grummeste Brøndbynederlag

26. mar 2010
Hover eller fæld en tåre til de mest pinefulde Brøndbynederlag

Det går rigtig skidt i Brøndby. Det kostede træner Kent Nielsen jobbet i går.

Vi gnider lidt salt i det blødende Brøndby-sår og viser top 3 over alle tiders Brøndby-nedture.

 

NR 3

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

21. august 1996 er en sort dag i Brøndbys fodboldhistorie. I sidste minut glippede chancen for at komme i Champions League. Efter et 2-1 nederlag ude mod polske Widzew førte Brøndby 3-1 hjemme efter 89 minutters spil. Og så skete det her:

 

NR2

Av av av. Afklædning af den mest ydmygende slags. Danmarks største nedrykningskandidat, HB Køge, tæver Brøndby. Og selvom det er senest spillede Brøndbykamp, så fortjener den i plads i historiebøgerne. Gense målene HER

 

NR1

Førstepladsen kommer nok ikke som nogen overraskelse. Havde Brøndby bare vundet, så kunne Vestegnen lade sig hylde som danske mestre, havde de fået uafgjort kunne de selv afgøre det i ligaens sidste kamp. Men ak, i overtiden gjorde FCK's Hjalte Bo Nørregaard det onde ved de blågule - og så røg mesterskabet 02/03 til løverne.

 

 

Vi skal for god ordens skyld nævne, at Brøndbynederlaget i landspokalens ottendedelsfinaler til serieholdet Skagen i 1987, må rangere som den mest pinlige af dem alle. Det var desværre ikke muligt at finde et klip fra kampen.