Se hvor de hyrer i din branche

10. maj 2010
Klik dig rundt i Danmark og se, hvor der er er ledige job for dig.

Har du også svært ved at finde ledige job inden for din branche? Så kan det være en god idé at kigge lidt hos nabokommunerne. Det viser dette interaktive kort udviklet af Mapicture for Avisen.dk.

På kortet kan du klikke dig rundt i hver enkelt kommune og se, at der er stor forskel på, hvilke brancher der hyrer i landets kommuner. Danmarkskortet viser hvor i landet, der er ledige job i din branche. Og du kan se, om der skulle være flere interessante job i nabokommunen.

For tjenere og kokke på Fyn, for eksempel, er det ikke helt uden betydning, hvor man leder efter nyt arbejde. I Nyborg Kommune var der et enkelt jobopslag i januar indenfor handel, restauration og service. Mens jobchancerne i den branche blev betydeligt bedre ved at tage et smut til Odense. Her var der 181 job inden for handel, restauration og service.

Industrijob ti kilometer østpå

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

For tidligere ansatte hos Vestas’ vindmøllefabrik i Vestjylland, var der blot to industrijob at søge i januar måned i hjemkommunen Ringkøbing-Skjern. Mens der hos naboerne i Herning var 145 ledige job indenfor industrien.

Landet over er der flest ledige job indenfor det offentlige, mens der er mange kommuner, hvor der stort set ikke er nogle industrijob.

Klik på kortet
  • Der findes ikke helt friske tal for antallet af jobopslag. Tallene er derfor fra januar.