I alle de år, hvor Christina Siguenza var med i TV 2-programmet Årgang 0, som mor til Stephanie van der Watt, var der en del mere af hende.

På tv-moderens instagram-profil kan hendes 15.000 følgere følge med i hendes imponerende vægttab. Indtil videre har Christina Siguenza tabt sig 13 kilo. Det skyldes blandt andet, at hun i tre måneder har holdt sig fra sukker.

LÆS OGSÅ: Lisas søn blev kvalt af sin far: "Vrede var min drivkraft"

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

- Jeg er stolt over hvor langt jeg er nået. Jeg kan fortælle, at det ikke er kommet nemt. Men det har været det hele værd. Per (Christinas kæreste red.) siger, at jeg stråler. Det kommer til, at tage tid før mit hoved indhenter min krops forandring, skriver hun til et billede på Instagram, hvor hun viser sin nye krop frem.

Christina Siguenza, der er mor til fem børn og til dagligt arbejder som sygeplejerske, afslører, at hun i dag vejer 75 kilo.

LÆS OGSÅ: Her er Stram Kurs nye ledelse - To teenagere og en provokunster

Hun har tidligere givet sin travle hverdag skylden for sine mange kilo:

- Årsagerne var mange. Travle hverdage, job, børn og i det hele taget livet som semi-alene forældre. Som så mange andre, har jeg nok for vane at vælge mig selv til sidst. Når arbejdet er udført, og der er sørget for børnene og huset står perfekt, så ser man om der er mere energi tilbage, skriver hun på sin Instagram-profil.

Vis dette opslag på Instagram

Den evige jagt på mit bedste "jeg" 💁🏻‍♀️ 3 måneder inde i min kamp, står jeg nu, og kan for alvor mærke resultaterne. Jeg kan se det på vægten. Jeg kan mærke det på min krop. Jeg kan føle det på mit tøj. Imens mit hoved forsøger, at indhente min krops forandring, spekulerer jeg på: Hvordan er den bedste version af Christina? I takt med, at min krop forandrer sig, gør jeg så også. Jeg mærker mere overskud. Jeg føler en større selvtillid hver dag. Men jeg kan blive i tvivl om "retningen". Hvem er Christina på 38 år og 75 kg? Er hun anderledes end Christina i august? En ting er sikkert. Jeg har det bedre nu, end meget længe. Som med så mange andre ting, kan der blive meget store tanker. @per_petersen77 og jeg taler hele tiden om at gøre det simpelt. Reducere alt, til den reneste form og agere ud fra det. Vi talte om Matthew mcconaughey. Som i sin Oscartale taler om, at fange sig selv. Fange sig selv om en uge, fange sig selv om et halvt år, fange sig selv om 5 år. Det handler ikke om alle andre, - Instagram og Facebook. Det handler om MIG og MIT liv. Min vej og rejse er kun min egen. Den skal ikke påvirkes og udvandes af noget andet. Jeg er stolt over hvor langt jeg er nået. Jeg kan fortælle, at det ikke er kommet nemt. Men det har været det hele værd. Per siger, at jeg stråler. Det kommer til, at tage tid før mit hoved indhenter min krops forandring. Imens finder jeg ud af, hvem Christina om et år er, og så fanger jeg hende. For hende ser jeg op til ❤️ #vægttab #sundhed #motivation #livsstilsændring #sundere #gladere #mereenergitak #inspirereandre #følgmedmig #dukanogså #hvisjegkansåkandufandmeogså @pepe.coaching

Et opslag delt af Christina Siguenza (@christinasiguenza) den