Se de lækreste kandidater

16. nov 2009
Udvalg af valgets bedste hunks og babes

Når vi skal i stemmeboksen i morgen, så er flere af kandidaterne på stemmesedlen et klart fortrin.

De har udseendet med sig. De ser godt. De er bare lækre.

Her giver Newspaq dig en hånd fuld af de nok smukkest mænd og kvinder i dansk politik.

Maja Højgaard Nielsen

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Maja er 23 år og stiller op for Socialdemokraterne til regionsvalget i hovedstaden. Hun brænder for bedre forhold i psykiatrien, at gøre private tilbud i sygehusvæsenet mere overflødige og at gøren København og omegn mere grøn.

Stine Willumsen

SF'eren Stine er 32 år og har meget erfaring med kommunalpolitik, trods sin unge alder har hun allerede siddet otte år i byrådet i Odense. Hun er kæreste med Tue, der har tre børn, som hun er papmor til. Politisk brænder hun for børn, unge, forebyggelse og miljø.

Søren P Rasmussen

Er Venstres spidskandidat i Lyngby-Taarbæk er 42 år og uddannet speditør. Søren klarer den med på listen, fordi han må være enhver svigermors skjulte drøm. Seriøs, veluddannet, velholdt og magtfuld. Har siddet i kommunal bestyrelsen siden 2000.

Ikram Sarwar

Socialdemokraten Ikram sidder allerede i Københavns borgerrepræsentation, hvor han er socialpolitisk ordfører. Og det er vel egentlig meget naturligt, han arbejder nemlig som læge ved siden af tjansen på rådhuset.

Mads Duedahl

25-årige Mads stiller op for Venstre i Aalborg. Selvom han stadig er studerende er han nummer to på partiets liste. Fritiden bruger han på at spille og se fodbold på stadion, hvor naturligvis følger AaB. Han er bl.a. tidligere livgarder, postbud og slagteriarbejder.

Merete Scheelsbeck

Stiller op for de Konservative i Høje Taastrup. Læser erhvervsøkonomi og kommunikation på Copenhagen Business School. Har siddet i byrådet siden hun var blot 19 år gammel. Bruger meget tid med sin lille foxterrier Polle Fox

faktaboks

9.052 stiller op til valget i morgen. Det er 2.355 færre end for fire år siden.

Det er første gang kandidaterne skal stå til regnskab for deres beslutninger i de nye storkommuner.

Kommunalreformen trådte i kraft 1. januar 2007