Dominique Crenn var en af dommerne ved DM i Hotdog 2017. Foto: Sarah Christine Nørgaard / Scanpix

Stjernekok dropper populære retter: - Det dræber os

30. nov 2019
Gæster må fremover kigge langt efter kød på den amerikanske stjernekok Dominique Crenns restauranter.

Ifølge B.T har den amerikanske stjernekok Dominique Crenn, der er indehaver af de eftertragtede tre michelinstjerner, valgt at sætte en stopper for brugen af kød på sine restauranter. 

LÆS OGSÅ: Nye tal: Hundredevis af borgere døde under og kort efter ressource­forløb

Det meste af maden på spisestederne vil fremover være helt vegetariske - kun enkelte vil være med fisk. 

Kød er kompliceret. Vi er nødt til at tænke på vores økosystem, som vi bor i, og ikke ødelægge det på grund af øjeblikkelig tilfredsstillelse eller krav fra andre, siger Dominique Crenn til CNN ifølge B.T.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Det dræber os. Det dræber vores planet,« forklarer hun.

Indtil videre vil man fortsat kunne finde fisk på menukortene på nogle af hendes restauranter, men det er ikke sikkert, man altid vil kunne det.