Saxo Bankboss: Johnny er en ynkelig stodder

12. feb 2013, 11:48
Lars Seier Christensen, der er direktør for Saxo Bank, langer voldsomt ud efter blogger Johnny Larsen, der kritiserer Joachim B. Olsen.

Blogger og langtidsledige Johnny Larsen har med et blogindlæg på Avisen.dk startet en voldsom ordkrig.

Bloggeren langer i sit indlæg kraftigt ud efter Liberal Alliances Joachim B. Olsen. Det har ført til en hidsig debat på TV 2 News, og nu langer Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen en verbal lussing til Johnny Larsen.

- Mere end 100,000 danskere har læst denne ynkelige persons indlæg om JBO (Joachim B. Olsen, red.), og at dømme efter kommentarerne på Avisen.dk synes mange, at han er vidunderlig, skriver Lars Seier Christensen på sin Facebook-profil.

I sit blogindlæg kalder Johnny Larsen Joachim B. Olsen for en "hvalp", der bør gå ud og samle sig erfaring fra arbejdsmarkedet, før han kritiserer andre.

Blogindlægget er blevet ekstremt populært og er blevet læst af næsten 130.000 læsere på Avisen.dk.

Læs hele Johnny Larsens blogindlæg her

Bankdirektøren kan dog ikke se det relevante i blogindlægget.

- At nogen kan tage den tosse alvorligt, viser hvor svært det bliver nogensinde at få styr på Danmark. Her er simpelthen for mange selvbestaltede ofre, for mange fjolser, for mange skamløse udnyttere af velfærdsstaten, raser Lars Seier Christensen.

Bankdirektøren er selv flyttet til Schweiz, hvor skatten er noget lavere end i Danmark, og han langer ud efter svage politikere i Folketinget. Han mener ikke, at de tør tage et opgør med velfærdssystemet.

- Hvem pokker gider at finansiere dette show i længden? Glæd du dig over, hvor godt du bliver behandlet, så længe det varer, din usympatiske stodder, slutter Lars Seier Christensen af.

Newspaq har forsøgt at få et interview med Lars Seier Christensen, men han er til møde og har rejseaktiviteter, der gør, at han ikke er at træffe i øjeblikket.

Indlæg fra Lars Seier