Ossango_560x300__1_
Ossango Elonga Bruun kunne ikke få renter og gebyrer ned på sine lån hos sin gamle bank gennem mange år. Et møde med en medarbejder hos PenSam Bank hjalp Ossango videre. Foto: Iben Gad

Sponsoreret indhold: Samlede gæld i PenSam Bank og sparer 3.000 kroner. Hver måned.

22. okt 2020, 06:16
Ossango Elonga Bruun havde brug for hjælp til at samle sine lån for at sænke renter og gebyrer. Den fik han hos PenSam Bank.

A4 Mediers indhold præsenteres i samarbejde med PenSam Bank. A4 Medier bestemmer altid, hvad der dækkes, og hvordan det dækkes. Dette indhold er godkendt af A4 Mediers chefredaktør.

Ossango Elonga Bruun havde allerede to almindelige forbrugslån, han betalte af på, da han solgte sit hus. Derfor var det ikke godt, at den handel øgede hans gæld med yderligere 200.000 kroner. Det betød nemlig, at han kun havde 3.000 kroner tilbage at leve for om måneden, når han havde betalt sine afdrag.

“Det var svært. Det kunne ikke bare køre,” siger Ossango Elonga Bruun, der er rengøringsassistent hos Glostrup Ejendomme.
”Det var ikke kviklån. Det var bare forskellige lån, jeg havde taget. Hver måned betalte jeg 20.000 kroner, og så havde jeg 3.000 kroner tilbage.”

Det var ikke kviklån. Det var bare forskellige lån, jeg havde taget. Hver måned betalte jeg 20.000 kroner, og så havde jeg 3.000 kroner tilbage.
Ossango Elonga Bruun, rengøringsassistent hos Glostrup Ejendomme 

Regninger og afdrag blev betalt, men sidst på måneden var kontoen tom. Og for at få renter og gebyrer ned gik Ossango til sin bank gennem mange år.

”Der ville de ikke hjælpe mig, de tog mig ikke seriøst. Så forsøgte jeg i forskellige banker, der reklamerer med, at de kunne samle mine lån, men det ville de ikke. Jeg var skuffet. Hvorfor reklamerer de, og så vil de alligevel ikke hjælpe,” spørger han.

Til et FOA-arrangement mødte Ossango Elonga Bruun en medarbejder fra Pensam Bank.

“Der var en kemi mellem ham og mig. Han kiggede på min sag, og et par dage efter ringede han og sagde, at han godt ville hjælpe.”

Ossango fik samlet lånene hos Pensam Bank og har nu cirka 6.000 kroner tilbage, når de faste betalinger er trukket.

“Jeg føler mig tryg. Jeg tænker ikke på at låne flere penge, det er slut,” siger den snart 60-årige rengøringsassistent.