Så mange millioner er Wilbek god for

23. jan 2014, 11:40
Den succesrige håndboldtræner skovler penge ind.

Ulrik Wilbeks succes er ikke til at tage fejl af. Han er godt på vej til at føre herrelandsholdet til guldet under EM, og privat er hans indtægt da også i den gyldne ende, skriver bt.dk.

BT har foretaget en opgørelse af Ulrik Wilbeks forskellige indtægtskilder.

Regnskabet for hans firma Wilbek Aps, hvis aktiviteter består af foredrags-, konsulent- og forfattervirksomhed, viser, at han i 2010 toppede med 3,6 millioner kroner. Året efter trak han 3,165 millioner ud af firmaet, som nu har en egenkapital på lidt over en million kroner.

Derudover får han, ifølge BT, en løn af Dansk Håndboldforbund, som udgør 1,2 millioner kroner.

Populær foredragsholder

Sideløbende med håndbold-gerningen har Wilbek fundet tid til at skrive tre bøger. Bøger, som har været ganske populære. Hos hans forlag Lindhard og Ringhoff vil man ikke afsløre de præcise salgstal, men alle bøger har solgt to-cifrede tusinder.

Som foredragsholder er Wilbek også en eftertragtet herre. Hvis man vil have ham ud at tale, skal der punges ud med 24.500 kroner plus moms for halvanden time, oplyser bookingbureauet plan4U.

- Det er ikke for at prale, men jeg har altid oplevet, at der har været stor efterspørgsel på mine foredrag. Men jeg bestemmer selv, hvor aktiv jeg vil være. Jeg kunne nemt have to foredrag om dagen, men det har jeg ikke tid til. I stedet vælger jeg mine opgaver med omhu og sætter så priserne lidt højere, har Ulrik Wilbek tidligere udtalt til Berlingske Business.

Huset er fem millioner værd

Privat bor den populære landsholdstræner i Viborg i et hus, som han i 1996 gav 1.773.450 kroner for. Værdien af huset er dog vokset betragteligt.

Den seneste offentlige vurdering af ejendommen er fra 2012 og lyder på 3,35 millioner kroner. Salgsprisen kan dog ramme endnu højere, da huset har god udsigt. 5 millioner lyder budet fra flere ejendomsmæglere i området.

Kilde: bt.dk