20191017-093451-L-1920x1280we
Det var en 23-årig mand, der påkørte Lisbeth Lykke Harsvik. Han er efterfølgende blevet sigtet for spirituskørsel og uagtsomt manddrab. Foto: Ritzau Scanpix

Lokal S-formand død i ulykke

29. jul 2020, 08:07
En trafikulykke lørdag aften kostede formanden for Socialdemokratiet i Furesø, Lisbeth Lykke Harsvik, livet.

Formanden for Socialdemokratiet i Furesø Lisbeth Lykke Harsvik er død i en trafikulykke.

Det oplyser partiet på sin hjemmeside.

Ifølge sn.dk skete trafikulykken lørdag aften på Hillerødmotorvejens forlængelse, hvor den 57-årige lokalpolitiker blev påkørt bagfra og døde. Lisbeth Lykke Harsvik mand, der var passager i bilen, blev kvæstet. Han er fortsat indlagt på Rigshospitalet.

LÆS OGSÅ: Murersvend anker sag mod rigmand: Skal fjerne sit hjem

Lisbeth Lykke Harsvik var som ung aktiv i Dansk Socialdemokratisk Ungdom. Hun stillede omkring årtusindeskiftet op til Folketinget i den lokale Ballerupkreds, men blev slået af nuværende statsminister Mette Frederiksen. I foråret 2002 blev hun formand for partiforeningen i Furesø. 

- Vi kommer vil savne Lisbeth som en formand for partiet og som en god kammerat, skriver Lis B. Nielsen, næstformand i Socialdemokratiet i Furesø og borgmester Ole Bondo Christensen i deres mindeord på hjemmesiden.

Det var en 23-årig mand, der påkørte Lisbeth Lykke Harsvik. Han er efterfølgende blevet sigtet for spirituskørsel og uagtsomt manddrab, oplyser Nordsjællands Politi til sn.dk.