Pernille Rosenkrantz-Theil har kendt millionæren Lars Bernhard Jensen hele livet. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Rosenkrantz-Theil er kæreste med millionær: "Han er altså ret sød alligevel"

5. sep 2019
Pernille Rosenkrantz-Theil går uforandret ind for langt højere skat på den øverste aktieindkomst.

Ekstra Bladet kan fortælle, at den nyudnævnte undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) danner par med millionæren Lars Bernhard Jensen.

LÆS OGSÅ: Direktør bortvist - drama i konkursramt firma

Han er chef hos Nordea og har en fortid i blandt andet Nets.

I sms-beskeder bekræfter 42-årige Pernille Rosenkrantz-Theil forholdet til den pengestærke kæreste, og afviser samtidig, at hun ikke giver køb på sine holdninger til beskatning af landets rigeste.

Hun skriver blandt andet, at hun har været kæreste med Lars Bernhard Jensen i et par år, og at hun står ved sin kritik af "amokløbet i toppen af lønskalaen".

– Jeg går uforandret ind for langt højere skat på den øverste aktieindkomst og en begrænsning af, hvor meget der må være variabel løn. Min kæreste er af blå observans politisk, så det bliver jeg nok aldrig enig med ham om. Men derfor er han altså ret sød alligevel.

Pernille Rosenkrantz-Theil fortæller, at de er vokset op som naboer i Korsør, og at Lars Bernhard Jensen er en af hendes brors bedste venner.

- Så jeg har derfor kendt ham, siden jeg blev født. Han har altid været blå og jeg har altid været rød. Modsætninger mødes. Og jeg kan berolige med, at hans politiske ståsted ikke har haft nogen afsmittende effekt de seneste 42 år, så der er nok ikke den store risiko fremadrettet heller.

LÆS OGSÅ: Politiet offentliggør foto: Hvem er manden på scooteren?

Blandt de 70 hos Nets

Ifølge Ekstra Bladet var Lars Bernhard Jensen ansat i Nets i knap 20 år og havde en række chef-titler.

Senest var han direktør for Nets Smart Payments, og var en af de omkring 70 ledende medarbejdere der blev "tilbudt at være med i et særdeles lukrativt aktieoptionsprogram, hvor de kunne købe aktier meget billigt".

I dag er Lars Bernhard Jensen i følge hans regnskaber blevet mangemillionær på sin investering i Nets, der er sket via firmaet LBTOL ApS. Egenkapitalen i firmaet var således på 30,4 millioner kroner i 2018, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Kendt DR-vært skifter til TV 2