Klaus Riskær Pedersen har haft spenderbukserne på og har købt sig en ny ejendom til sin lille familie. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Klaus Riskær flytter fra København: Har købt ejendom til 7 mio.

15. maj, 09:03
Finansmanden flytter på landet med sin kæreste og deres lille søn. Det er en drøm, han har haft i lang tid, fortæller han.

Selvom Klaus Riskær Pedersen netop er gået konkurs med sin virksomhed Smerteklinikkerne ApS, holder det ikke ham ikke fra at købe en ny ejendom.

LÆS OGSÅ: Klaus Riskærs firma erklæret konkurs

Den 65-årige erhvervsmand har købt et hus til knap syv millioner kroner i Stavreby på Sydsjælland. Her er det planen, at han skal have fast bopæl sammen med sin 29-årige kæreste Anna Ring og deres 18 måneder gamle søn Adam.

- Det har været et ønske gennem rigtig lang tid at få et ben udenfor København. Vi synes, det er et fantastisk smukt sted. Det er et dejligt område, og geografisk er det også godt placeret. Den korte afstand til København tæller selvfølgelig positivt med, forklarer Klaus Riskær Pedersen til Sjællandske Nyheder.

Klaus Riskær Pedersen, der er far til seks drengebørn, har i mange år haft bopæl i en ejendom på Gammel Strand i indre København, som er ejet af hans familie.

LÆS OGSÅ: DR-profil afslører: Jeg skal giftes

Parret kan glæde sig til at overtage huset på Sydsjælland d. 1. juni. Du kan se huset her.