Rioch advarer om svært returopgør

14. aug 2008
AaBtræner Bruce Rioch meget tilfreds med sine spilleres indsats i sejren på 20 over Kaunas, men han advarer om, at der stadig er et stykke vej til millionerne i Champions League.

Der er grund til forsigtig jubel i Aalborg.

AaB spillede sig i aftes tæt på gruppespillet i Champions League med en 2-0 sejr hjemme over Kaunas fra Litauen.

AaB-træner Bruce Rioch advarer dog om, at der stadig venter en svær udekamp i Litauen om 14 dage.

- Inden kampen ville vi helt sikkert have været tilfredse med en sejr på 2-0, men vi er stadig kun halvvejs, og vi har hele tiden vidst, at der venter os en svær opgave i Kaunas, siger Bruce Rioch til klubbens hjemmeside.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Han var selvsagt godt tilfreds med sine spilleres indsats og roste dem for at få lagt mere pres på gæsterne efter pausen, hvor Caca og Jeppe Curth scorede to mål på hovedstød efter gode indlæg.

- Vi startede godt, og med lidt held havde vi fået to mål allerede i løbet af de første 10 minutter. Men vi måtte vente noget tid, før vi fik et supermål, og når Jeppe Curth søger ind i boksen er han altid farlig, siger Bruce Rioch.

- Helt overordnet synes jeg, at holdet spillede godt. Vi havde bedt spillerne om at gå ind og levere en solid kamp, og jeg kan ikke pege på en eneste spiller, der ikke leverede varen. De spillede allesammen en rigtig god kamp, lyder det fra skotten.

AaB spiller returkamp i Kaunas den 25. august.

 

faktaboks