Ole Vagner bor i dag i et af verdens fattigste lande. Foto: Peter Helles Eriksen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Rigmand tjente milliarder: Nu bor han i uland

22. dec 2019, 09:18
Ejendomsmatadoren Ole Vagner fylder 70 år.

Den tidligere ejendoms-milliardær og - spekulant Ole Vagner ramte i 2015 overskrifterne, da bagmandspolitiet slog til på flere adresser, der var ejet af Ole Vagner.

LÆS OGSÅ: Dansk rigmand alvorligt syg: Sælger sit livsværk

Ole Vagner var efter sigende mistænkt for skattesvindel for et tocifret millionbeløb. Han forsvandt siden som dug for solen, men er atter dukket op i avisernes spalter.

Her skriver Ritzau om Ole Vagner i anledningen af, at han fylder 70 år.

Ole Vagner bor i dag i Cambodia, som er et af verdens fattigste lande. Her har han ifølge Ritzau siden 2013 drevet et lottofirma og har desuden besluttet sig for at investere i ejendomme igen.

Om ejendomsinvesteringerne vil foregå i Cambodia, hvor rigtig mange familier lever på små flodbåder på floden Mekong, eller om han igen vender fokus mod Danmark, fremgår ikke af Ritzaus fødselsdagsomtale.

LÆS OGSÅ: Drama i jysk institution: 153 børn kørt på sygehuset

I Danmark drev Ole Vagner firmaet Keops, som tidligere hed InvestorPartner, hvor fokus netop var rettet mod den danske ejendomsbranche.

I 2007 afhændede han sine aktier i Keops til islandske investorer for en pris på 1,3 milliarder kroner. Kort efter kollapsede markedet under finanskrisen, og de nye ejere stod med en lang næse.

Ole Vagner endte dog også selv med en lang næse, da spekulationer endte i en gæld på en halv milliard kroner, mistanke om skattesvindel og i 2017 i en konkurs.

LÆS OGSÅ: Nu blander Pia K. sig: - Lad ham dog være