Lars Seier Christensen er ikke enig med Søren Pinds (billedet) udlægning af historien. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix (arkiv)

Rigmand til Søren Pind: Det passer ikke

10. sep 2019
Ifølge Søren Pind udstedte rigmanden Lars Seier Christensen nærmest en blankocheck, så han kunne starte et nyt liberalt parti.

Rigmanden Lars Seier Christensen kan ikke genkende den virkelighed, som eks-Venstremanden Søren Pind skriver om i sin bog "Frie ord".

LÆS OGSÅ: Nye regler for topskat: Se om du bliver ramt

Lars Seier Christensen går så vidt, at han beder Søren Pind om, at præcisere før han selv må gå ud og gøre det.

"Jeg er en flink mand, så jeg vil gå ud fra, at Pind præciserer sin udtalelse før jeg er tvunget til at gøre det", skriver Lars Seier CHrsitensen i en sms til Ekstra Bladet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

I "Frie ord" skriver Søren Pind, at han som bygge- og teknikborgmester i København fik tilbudt fem millioner af Lars Seier.

Pengene skulle gå til at nyt liberalt parti, og Søren Pind var fristet, fortæller han i et interview med Euroman.

Søren Pind havde ikke noget imod, at blive "købt" til at starte et nyt parti.

- [...] jeg efterlyser jo selv erhvervsfolk, som vil tage ansvar på sig og også gøre den slags ting. Jeg havde bare ikke hørt om sådan noget før. Og jeg sagde jo også nej, siger Søren Pind til Euroman.

Han bekræfter desuden i interviewet, at han ikke havde problemer med at blive tilbudt penge for at blive partiformand:

- Nej, det synes jeg egentlig ikke. Jeg synes, hvad skal man sige, at det er en pudsighed. For mit vedkommende ville de penge være blevet brugt til at udvikle partiet.

I "Frie ord" uddyber Søren Pind og skriver: "Vi måtte forstå, at der ikke ville mangle økonomiske midler, heller ikke privat, hvis det var problemet. På et tidspunkt fik jeg, nærmest som en transferkontrakt, tilbudt 5 millioner kroner, som jeg kunne anvende efter forgodtbefindende".

Lars Seier Christensen har ikke yderligere kommentarer til Søren Pinds udlægning af historien, og afventer således en præcisering.

LÆS OGSÅ: Raser over ny ferielov: "Tyveri af vores penge"