Hele Danmarks rejsekonge, Stig Elling, er blevet alvorligt syg, da han har fået konstateret Parkinson sygdom. (Arkivfoto) Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix

Rejsekonge alvorligt syg: - En stor mavepuster

20. jan, 19:00
Han har fået stillet diagnosen Parkinsons sygdom.

Gennem de seneste måneder har Danmarks 72-årige rejsekonge, Stig Elling, haft svært ved at bevæge sig og foretage selv de mest enkle hverdagsting.

LÆS OGSÅ: Actionheltens nye kæreste: Hun er 24 - han er 62

Det var årsagen til, at han for nogle måneder siden påbegyndte et stort udredningforløb, som er endt med, at han har fået stillet diagnosen Parkinson sygdom, skriver eb.dk.  

- Fik en stor mavepuster i dag. Fik konstateret det, som jeg ikke havde håbet på. Parkinson. Gudskelov er der hjælp at hente. Andre har det værre', skriver han i et opslag på sin Facebook-side.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

LÆS OGSÅ: Danfoss' fyringsrunde kommer bag på 3F

Og han uddyber yderligere over for Ekstra Bladet. 

- Det var det, jeg havde frygtet, og det var en mavepuster. Jeg forsøger at tackle den ved at sige, at ingen af os er udødelige. Jeg er trods alt ikke den, der er værst ramt, og jeg har et liv stadigvæk, og der er muligheder og hjælp. Men det er klart, at som 72-årig er situationen ikke så sjov, som den kunne være, og det er et nyt liv, jeg skal til at leve, siger Stig Elling til eb.dk og tilføjer:

- Det gamle gode liv med sjov og ballade er slut, men jeg forsøger at se positivt på en svær tid. Det er jeg nødt til, og det skal man gøre, synes jeg. Der er håb forude.  

LÆS OGSÅ: Dårlig undskyldning: Tv-vært i heftig modvind

Hej alle venner. Fik en stor mavepuster i dag. Fik konstateret det som jeg ikke havde håbet på. Parkinson, gudskelov er der hjælp at hente. Andre har det være. Men et godt råd gå til lægen i tide 😊😊😊

Slået op af Stig EllingMandag den 20. januar 2020