Realitybabe: Pinligt at være kassedame

16. jan 2014, 05:12
26årige Irina Bebenko, kendt fra realitytv, vil hellere blive boende hos sin mor end arbejde i SuperBrugsen.

Når man først har været kendt som realitystjerne, vil det være et nederlag at gå tilbage til et almindeligt job som kasseassistent i Super-Brugsen.

Det mener Irina Bebenko, som har medvirket i programmerne 'Fristet' og 'Divaer i Junglen'.

"Jeg vil ikke gå ned i midtbyen og arbejde i Super-Brugsen igen. Det er jeg simpelthen for stolt til," fortæller den 26-årige tv-kendis i DR3-programmet 'Selvoptaget', der går tæt på forhenværende deltagere.

I programmet kommer det frem, at både Irina Bebenko og de andre tidligere deltagere har svært ved at spinde guld på deres kendisfaktor, men derimod har store økonomiske problemer.

I forsøget på at konventere den midlertidige kendisfaktor om til langvarig berømmelse, går de unge semikendisser blandt andet med til at være gæstebartendere, sælge undertøjsbilleder af sig selv og dele flyers ud på et diskotek til en lav løn.

Irina Bebenko har sine grunde til hellere at ville bo hjemme hos sin mor, end nedlade sig til at søge job som kassedame.

Hvis hun vender tilbage til sit tidligere job i supermarkedet, vil alle nemlig tænke, at hun har fejlet, som de gjorde, da hun som ung stoppede som professionel skøjteløber.

"Alle folk sagde bare, hvad er der sket? Hun er bare en fiasko, det er bare fejlet for hende. Hun sidder bare bag kassen som en eller anden taber," fortæller tv-kendissen i DR3-programmet.