Rasmus Henning gør klar til Hawaii Ironman

16. aug 2011
Toptriathlet Rasmus Henning, har netop besluttet at bo på sports og familieresortet, Playitas, på Den Kanariske Ø, Fuerteventura

Rasmus Henning gør klar til Hawaii Ironman på Playitas

Top-triathlet Rasmus Henning, som er en af Danmarks bedste på feltet, har netop – sammen med sin familie - besluttet at bo på sports- og familieresortet, Playitas, på Den Kanariske Ø, Fuerteventura, frem mod den planlagte Ironman på Hawaii i oktober 2011. Og måske også længere.

I forestående weekend er han dog på visit i København for at støtte op om Challenge Copenhagen, hvor han bl.a. vil skrive autografer på Playitas’ stand.

"Klimaet på Fuerteventura er stabilt og varmt. Jeg skal aldrig bekymre mig om, hvorvidt det nu måtte regne dagen efter, så jeg ikke kan tilbagelægge de kilometer på cykel, i løb eller i vand, mit træningsprogram kræver.

Individets restitution er tilmed mere stabil i varmt klima. Herudover føler min familie og jeg os rigtigt godt tilpas på Playitas, hvor vi kan dyrke snart sagt alle motionsformer, vi har mere familietid, og vi møder endvidere mange mennesker, vi kender fra sportsmiljøet i Danmark eller søde, nye bekendte.

En ekstra bonus er, at jeg slipper for den megen transport, jeg er tvunget ud i i Danmark for at komme til og fra træning. Her har jeg træningsmiljø og –faciliteter, hvor jeg bor", konstaterer Rasmus Henning.

Rasmus Henning boede også i løbet af foråret 2011 på Playitas, hvor han bl.a. gjorde klar til Challenge Fuerteventura, som i maj 2011 blev afholdt for første gang på de breddegrader. Og som han for øvrigt vandt i suveræn stil.  

Playitas og Dansk Triathlon Forbund indgik i juni 2009 et partnerskab, som betyder, at Dansk Triathlon Forbund afholder træningslejre på Playitas, herunder forbundets store årlige træningslejr med omkring 100 atleter.

En del af aftalen indebærer tillige, at Dansk Triathlon Forbund arrangerer mindst 4 åbne træningslejre på Playitas årligt, hvor alle er velkomne.

Også i 2012 afholder Playitas Challenge Fuerteventura, som bliver en gentagelse af løbet i maj i år.

Hvad gælder Challenge Copenhagen i forestående weekend, skriver Rasmus Henning autografer på Playitas’ stand lørdag den 13. august i tidsrummet 15:00 – 16:00. Og fortæller om, hvordan han gør klar til Ironman på Hawaii.