Karen Thisted mener, at de store danske tv-kanaler ikke burde sende programmer som "Date mig nøgen". Foto: TV2

Raser over populært tv-program: Stop det dog!

19. nov 2019, 17:37
Karen Thisted er rystet over, at den morddømte Peter Madsens unge, kvindelige bekendte er med i "Date mig nøgen" på TV2 Zulu.

Journalisten og forfatteren Karen Thisted er ikke i tvivl: TV2 Zulu skal stoppe programmet "Date mig nøgen".

LÆS OGSÅ: Tv-vært afslører: "En af de bedst bevarede hemmeligheder"

Hun skriver i en klumme i Ekstra Bladet, at "titlen i sig selv er totalt afslørende for, hvad man vil gøre for at få seere – og det er efterhånden skræmmende".

Hun mener samtidig, at "de store danske tv-kanaler skulle holde sig for gode til den slags moralsk nedbrydende programmer for svage, unge seere, der gerne vil ind i en verden, de tror fører til Paradisets have".

Specielt er hun rystet over, at den morddømte Peter "Raket-Madsen" Madsens (dømt for mordet på den svenske journalist Kim Wall, red.) unge, kvindelige bekendte med TV2-redaktør Ole Skjødts velsignelse har fundet vej til programmet.

Den 18-årige pige bærer en tatovering med en hilsen fra fængslet. "Kærlig hilsen, Peter", står der. "Pyntet med en raket og masser af hjerter", noterer den 73-årige klummeskribent.

"Skjødt erklærer, at forholdet intet ændrer for deres relation, for det er noget uden for programmets rammer", skriver Karen Thisted og tilføjer:

"Jamen, så få dog standset det program! Det her er ikke for sjov. Send sort skærm, men vis os seere den respekt, at vi ikke skal pines af dårlige, bange chefer".

LÆS OGSÅ: Yousee i sort igen: "Næsten værre end Dronningens nytårtale"