Rangersfiasko sender AaBaktie til tops

6. aug 2008
AaB har pludselig store chancer for at nå Champions League og de mange millioner kroner. Det har sendt aktien på himmelflugt.

Efter at Glasgow Rangers tirsdag aften sensationelt blev slået ud af kvalifikationen til Champions League af litauske Kaunas, er AaB's vej til mesterligaen blev meget kortere.

Nu skal litauerne 'blot' ekspederes ud, så vender mindst seks kassekampe og en kapitalindsprøjtning på minimum omkring 50 millioner kroner.

De udsigter har allerede sendt AaB-aktien på himmelflugt. Onsdag klokken 11 var AaB blevet 19 procent mere værd på Børsen. Aktien stod på det tidspunkt i 50.

Inden AaB kan rette fokus på de kommende nøglekampe mod Kaunas, skal bosniske Modrica lige overståes definitivt. Det burde dog ikke være det store problem, for nordjyderne har en 5-0-sejr i bagagen til returmødet i Bosnien i aften.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

 

 

 

kroner, hvilket selvfølgelig gør AaB aktien til et strålende papir.

AaB skal som bekendt lige gøre deres arbejde mod Modrica færdigt i aften før de er helt klar til tredie kvalifikationsrunde, men med en føring på 5-0 fra første møde ligner det en formsag.

 

faktaboks