Humørbomben Britt Bendixen (nummer to fra venstre) ses her sammen med sine meddommere i "Vild med dans" Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm og Jens Werner. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix (arkiv)

Ramt af sygdom: "Vild med dans"-dommer stopper

11. jul 2019
"Vild med dans"-dommeren Britt Bendixen ønsker ikke at komme nærmere ind på detaljerne omkring sin forestående hjerteoperation.

Britt Bendixen bliver nødt til at stoppe som dommer i den populære dansekonkurrence "Vild med dans" på TV 2.

LÆS OGSÅ: LIGE NU: Militæret rykker ud til park i jysk by

Efter 15 sæsoner bliver efterårets udgave således uden den nu 77-årige danselærer og -ekspert i dommerpanelet. Britt Bendixen skal opereres i hjertet.

- Jeg kan desværre ikke være med i "Vild med dans", fordi jeg skal have lavet en bypassoperation, siger Britt Bendixen til TV 2.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Hun ønsker ikke at gå i yderligere detaljer omkring forløbet, men siger dog til tv-stationen, at operationen kommer som en overraskelse:

- Jeg vidste ikke, at der var noget galt med mit hjerte, da jeg sagde ja til endnu en sæson. For så havde jeg ikke sagt ja. Det er blevet opdaget inden for den seneste tid.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal overtage den rutinerede dommers plads som meddommer sammen med Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm og Jens Werner.