På billedet ses den afgående direktør Jesper K. Andersen. (Arkivfoto) Foto: Coop

Kædedirektør stopper - startede som flaskedreng

26. maj 2020, 12:29
Efter 30 år i virksomheden stopper Jesper K. Andersen, der i sin tid startede som flaskedreng, som kædedirektør for SuperBrugsen.

Jesper K. Andersen, kædedirektør for SuperBrugsen, har besluttet at stoppe i Coop. Han fratræder med udgangen af denne måned, fremgår det af en pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S.  

LÆS OGSÅ: Berømt rigmand er død

- Vi har netop leveret et af de bedste resultater i SuperBrugsens historie, og jeg nærmer mig nu de 50 år. Så hvis jeg skal prøve noget andet i mit arbejdsliv, er tiden den helt rigtige. Hvad det bliver, må tiden vise. Men jeg har været meget taknemmelig for alle de muligheder, jeg har fået i Coop-familien og alle de dygtige kolleger, jeg har arbejdet sammen med, udtaler Jesper K. Andersen.

Koncerndirektør hos Coop Danmark Stina Glavind hylder sin kollega.

- Det er en stor karriere, der slutter i Coop. Jesper begyndte for over 30 år siden som flaskedreng, og har arbejdet sig op gennem systemet i kraft af stærke resultater. Varehuschef i Kvickly, salgschef i SuperBrugsen, varehusdirektør i Helsinge Brugsforening, kædedirektør for Dagli'Brugsen og har altså de seneste knap tre år stået i spidsen for vores største kæde med flotte resultater, udtaler hun. 

Som kædedirektør for SuperBrugsen konstitueres kædens nuværende salgsdirektør Jesper Gottschalck Jensen.

LÆS OGSÅ: Lotto-spiller forgyldt efter uger i uvished