Præst i byråd tror på spaghettireligion

9. jan 2014, 11:31
Præsten Christopher Schaeffer havde et dørslag på hoved, da han trådte ind i byrådet. Han tror nemlig på pastafarireligionen.

Et nyslået byrådsmedlem i byen Pomfret lidt udenfor New York havde et dørslag på hovedet, da han aflagde sin ed under en indvielsesceremoni, skriver politiken.dk.

Og det var absolut ikke for at lave sjov, at byrådsmedlemmet Christopher Schaeffer bar spaghetti-sien på hovedet. Byrådsmedlemmet, der også er præst, tror nemlig til spaghetti-religionen pastafari.

- Det er bare et budskab om religionsfrihed, sagde Christopher Schaeffer til lokalavisen Dunkirk Observer om spaghetti-sien på sit hoved.

Bekender sig til Det Flyvende Spaghettimonsters Kirke

Pastafari-religonen og Christopher Schaeffer bekender sig til Det Flyvende Spaghettimonsters Kirke, som er en religion uden dogmer, og hvor medlemmerne blandt andet elsker øl.

Derudover er hovedbudskabet i spaghetti-religionen, at "pirater, de originale pastafarier, var fredelige opdagelsesrejsende, og at det er på grund af kristen misinformation, at de i dag har et ry som berygtede kriminelle."

Religionen skulle - ifølge pastafarierne - ikke være en spøg.

Kilde: politiken.dk