30-årige Josefine Høgh og 45-årige Lasse Sjørslev har valgt at blive gift i weekenden mellem jul og nytår. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix (arkiv)

Populær DR-vært tynget af sorg: Jeg har aldrig grædt så meget

21. nov 2019
Lars Høghs kræftforløb har været svært for datteren og tv-værten Josefine Høgh. Der er bryllup i julen.

I et interview med Euroman fortæller DR's sportsvært Josefine Høgh om sin fars sygdom.

LÆS OGSÅ: Skuespiller og hans familie forgiftet

I august 2018 kom det frem, at målmandslegenden Lars Høgh var ramt af kræft, og for knap en måned siden fortalte 60-årige Lars Høgh, at kræften var vendt tilbage.

Josefine Høgh fortæller i interviewet, at det har været meget svært for hende:

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg har været ude i de yderste kroge af følelsesregistret, og jeg har aldrig været så tynget af sorg og grædt så meget.

Alligevel har hun oplevet glæde og fortæller, at hun midt i sorgen mærkede lykke, da hun fandt sammen med TV 2-værten Lasse Sjørslev.

- Nogle gange går det jo sådan, at når livet er mest uoverskueligt, så dumper der noget godt ned. Og midt i min ulykke stod jeg og mærkede den største glæde og umiddelbare lykke, da jeg mødte min kæreste Lasse, fortæller hun Euroman.

Og mens Lars Høgh for nylig kunne fortælle til B.T., at "det er en lortesituation", men at der også er "lidt godt" i form af nogle scanningsvar, som har vist at kemoen virker, så har 30-årige Josefine Høgh og 45-årige Lasse Sjørslev valgt at blive gift i weekenden mellem jul og nytår.

Således kan Lars Høgh gå en jul i møde, hvor han vil se sin datter blive gift. De seneste måneders kemo har nemlig givet ham "muligheder":

- Jeg har fået kemo, og det er positivt, at kemoen virker. Det er vigtigt. Det gør ikke, at jeg får helbredelse, men jeg får nogle muligheder, siger han til B.T.

LÆS OGSÅ: Ansatte raser: - Vores arbejdsplads stinker af dårligdom