Det kan blive svært for kunderne at få deres varer, vurderer kurator. Foto: Jumpstory (modelfoto)

Tøjbutik konkurs: Rasende kunde kan ikke få sin julegave

17. dec 2019
Kunder i butikken Kjolehimlen er kommet i klemme. Julegaverne ligger bag en lukket butiksdør og kan blive vanskelige at få fat i.

Ejeren af butikken Kjolehimlen er overrasket over at må gå konkurs, og det var nok heller ikke lige det, en mor havde ønsket sig til jul, da hun skulle hente julegaven til datteren.

LÆS OGSÅ: Kongehuset måtte tilkalde Falck

Da hun tog i døren til butikken Kjolehimlen på Esbjergs indkøbsgade nummer et, var døren låst.

Kjolehimlen på Kongensgade er nemlig begæret konkurs, skriver JydskeVestkysten.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

På Facebook skriver den uheldige mor i gruppen "Info fra borgere til borgere i Esbjerg by":

"[...] min julegave til min datter, som kommer hjem fra Scotland og holder jul - skulle ligge klar der - betalt og mail fra Kjolehimlen om at den var klar til afhentning men da jeg dagen efter ville hente var der lukket."

LÆS OGSÅ: Danske millionær-tvillinger kan ikke udstå hinanden: Så rige er de

Advokat og kurator på konkursboet, Dan B. Larsen fra Dahl Advokatpartnerselskab fortæller dog til JydskeVestkysten, at der er håb for moderen og andre kunder, som er kommet i klemme med julegaverne.

- Hvis der ligger en kjole i butikken nu, hvor der klart og tydeligt står et navn på, så får den kunde sin kjole. Men der er nogle krav til, at navnet skal stå tydeligt, og at kjolen skal være udskilt fra det øvrige varelager. Så ved man, at kjolen faktisk ikke tilhører butikken, men den specifikke ejer, så her kan man undtagelsesvis være heldig at få sin kjole, siger kuratoren, men tilføjer at "det kan være svært".

Det er ikke lykkedes avisen at få en kommentar fra Kjolehimlens konkursramte ejer, men kuratoren fortæller, at ejeren godt vidste, at butikken ikke gik så godt, men at det kom bag på ejeren, at en konkurs stod for døren.

LÆS OGSÅ: Kendt forfatter om skandale: Det var aldrig sket for en mand!