Den 22-årige mand, der i weekenden blev skudt og dræbt i Ishøj, er i familie med den radikale politiker Özkan Ekiz.

LÆS OGSÅ: LIGE NU: Kendt rejseselskab i betalingsstandsning

Ukendte gerningsmænd affyrede søndag aften en byge af 20-30 skud mod den Audi, hvori den 22-årige sad med to andre personer.

Efterfølgende har en video floreret på nettet, hvor man kan se optagelser af det brutale drab. På videoen kan man se, hvordan de maskerede mænd sætter sig ind i en sølvgrå bil, der ankommer til gerningsstedet på Gildbrove samtidig med skyderiet.

Den 22-årige var et helt tilfældigt offer, siger Özkan Ekiz, der er grandonkel til den afdøde mand.

- Det er historien om en ung fyr, der befinder sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Han var på ingen måde banderelateret og har aldrig bevæget sig i det miljø, siger han til B.T.

Özkan Ekiz, der i sommers stillede op til Europa-Parlamentsvalget for De Radikale, fortæller til avisen, at offeret er hans kusines søn, som han har kendt hele livet. Han forklarer, at den 22-årige aldrig har været på kant med loven.

Hos Københavns Vestegns Politi arbejder man med en teori om, at skyderiet skete som led i en konflikt i det kriminelle miljø.

- Det er vores indtryk, at man har ønsket at ramme bestemte personer, men der kan jo være sket en forveksling, så man har ramt de forkerte, sagde vicepolitiinspektør Peter Malmose i søndags.