Politiet beder nu offentligheden om hjælp i jagten på denne mand. Foto: Nordjyllands Politi

Politiet offentliggør video: Har du set haltende mand?

27. maj 2020, 15:12
En ukendt mand forsøgte at sætte ild til et pizzeria i marts. Nu offentliggør politiet en video og beder offentligheden om hjælp.

Nordjyllands Politi offentliggør nu en overvågningsvideo i jagten på en mand, der er mistænkt for forsøg på at sætte ild til et pizzeria i Frederikshavn den 1. marts i år.

- Man bør især lægge mærke til, at den mistænkte halter på sit ene ben, siger politikommissær Carsten Straszek i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Sveriges største tv-station evakueret - bomberyddere i aktion

Den ukendte mand forsøgte med en hvid Ajax-dunk fyldt med bensin at sætte ild til Milano Pizza Elling på Grundtvigsvej i Elling ved Frederikshavn ved halv tolv-tiden om aftenen den 1. marts. 

Han går først hen til et bænkesæt, hvor han sætter den hvide dunk på bordet. Derefter trækker han en hætte fra sin trøje over hovedet.

- Omkring to minutter efter løber han fra stedet, og her kan vi konstatere, at han halter på sit højre ben – og ilden blusser så op lige bagefter, siger Carsten Straszek. 

Politikommisæren forklarer, at politiet i sin efterforskning ikke er lykkedes med at fastslå mandens identitet, og det er derfor, man nu offentliggør videoen og beder offentligheden om hjælp.

SE VIDEOEN HER

Den mistænkte beskrives som 175 cm høj og almindelig af bygning. Han har meget kortklippet, sort hår,  men er næsten skaldet. Han var iført en mørk hættetrøje, mørke jogging-bukser og sorte sko. Han ankom til stedet til fods og forlod det også efterfølgende til fods. 

Ingen kom noget til i forbindelse med branden, men døren til bygningen blev brandskadet, inden den blev slukket af en tililende borger med egen pulverslukker.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.