Politiet nedtoner rockerkonflikt

15. sep 2008
Politiet prøver bevidst at nedtone den igangværende konflikt mellem rockerne og de forskellige indvandrergrupper efter en ny skudepisode.

Søndag aften blev to personer såret efter et skyderi på Nørrebro i København. Og selv om det nye skyderi kommer i kølvandet på en række opgør mellem rockere og indvandrergrupperinger, så afviser politiet en sammenhæng. En bevidst taktik, indrømmer efterforskningsleder Poul B. Hansen.

"Vi må erkende, at der ulmer et eller andet derude. Men vi vil ikke puste for meget til ilden," siger Poul B. Hansen til Nyhedsbureauet Newspaq og fortsætter:

"Men der er absolut intet - og jeg understreger absolut intet - der tyder på, at det skulle være AK-81, der står bag det her. Vi kan selvfølgelig ikke fuldstændig udelukke det," siger han med henvisning til Hells Angels' støttegruppe.

Efterforskningslederen kan godt forstå, at Nørrebros beboere er godt trætte af de mange skyderier, men han er ikke sikker på, at politiet har mandskab nok til at sætte en stopper for det.

"Det ved jeg sgu ikke. Der bliver brugt en masse mandskabstimer på det her. Og vi skal også have de tekniske undersøgelser i gang. Det kræver også en del. Men vi håber da, at vi er rustet nok til det," siger Poul B. Hansen til Newspaq.

/Newspaq/

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her