Politiet hører meget gerne fra vidner, der har mødt manden eller har andre oplysninger i sagen. (Arkivfoto) Foto: Ritzau Scanpix

Latex-onanist skaber frygt i dansk ferieby: Snak ikke til ham

19. jul 2020, 14:31
Nordsjællands Politi leder efter en onanist i latex, der skræmmer kvinder i området omkring Tisvildeleje.

En mand iklædt sort dragt og en maske lavet af et latex-lignende materiale skaber lige nu frygt i Tisvildeleje.

I alt har Nordsjællands Politi modtaget seks anmeldelser af manden, der i nogle tilfælde har blottet sig for kvinder og onaneret foran dem. Det skriver sn.dk.

LÆS OGSÅ: Kontanthjælps­modtageren Erik kom i arbejde efter skuddrama: Nu er han den vigtigste i firmaet

Senest har en kvinde anmeldt en episode, der skete den 6. juli, hvor Skovkærsvej møder Nordhuslinjen i skoven. Her mødte hun manden i den tætsiddende dragt og maske, der onanerede foran hende. På Facebook skriver hun ifølge sn.dk, at det 'ikke var en rar oplevelse'.

Manden beskrives som omkring 180-185 centimeter høj, spinkel og dansktalende. Og så har han altså en latex/plastik-lignende dragt og en maske på. I nogle tilfælde lyder det også, at han har været iført en sydvest-hat i sort lak. Udover at være set i skoven har han også antastet kvinder på stranden og på en parkeringsplads i Tisvildeleje.

Politiet opfordrer til, at man kigger væk, hvis man møder manden.

- Se bort, for det kan godt være en, der ønsker at blive set, siden han klæder sig sådan ud. Gå stille og roligt væk, og lad være med at indlede en dialog, siger politikommissær Morten Riisager-Pedersen til sn.dk.

Han opfordrer derudover til, at man straks ringer til politiet på telefon 114 med en beskrivelse af, hvor man har set manden. Politiet hører også meget gerne fra vidner, der har oplevet lignende hændelser eller har andre oplysninger i sagen.