20190813-084306-L-1920x1078we
Politiet søger nu hjælp til at finde ejeren af en hund, som mandag aften bed en pige på syv år. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Lille pige angrebet: Politi jagter hundeejer

14. jul 2020, 13:30
Piges far og onkel blev sparket og slået efter hunds angreb i Taastrupgård, siger politiet.

Politiet søger nu hjælp til at finde ejeren af en hund, som mandag aften bed en pige på syv år i Taastrupgård på den københavnske vestegn.

Hunden angreb barnet ved en legeplads ud for Taastrupgårdsvej 3, oplyser politiet tirsdag. Sagen blev anmeldt klokken 19.45.

- Dette er en sag, vi tager seriøst, og vi opfordrer alle vidner til at kontakte politiet, så vi kan finde frem til ejeren og hunden, siger politikommissær Andreas Mollerup.

Pigen måtte på hospitalet efter biddet, som ifølge politiet var alvorligt.

Hendes far og onkel påtalte sagen overfor hundens ejer og dennes venner. Men det fik den virkning, at de begge blev slået og sparket, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Ordensmagten har tirsdag placeret en såkaldt mobil politistation i området i håb om at få kontakt med vidner eller informationer i øvrigt.

Hundens ejer var klædt i mørkt tøj og skønnes til at være mellem 20 og 30 år. Han har mellemøstligt udseende, oplyser politikommissæren. Hunden er brunlig, tilføjer han.

Pigen har det efter omstændighederne godt, lyder det.

/ritzau/