Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med borgere, der kan genkende manden på overvågningsbilledet. Foto: Politiet

Politiet deler video: "Et usædvanligt groft overfald"

3. dec 2019
Københavns Vestegns Politi offentliggør overvågningsbilleder af en mand, der mistænkes for at forsøge at voldtage en 40-årig kvinde ved Rødovre Station natten til lørdag.

Københavns Vestegns Politi modtog natten til lørdag et anmeldelse om, at en kvinde var blevet forsøgt voldtaget ved Rødovre Station på Damhus Boulevard.

LÆS OGSÅ: Medarbejder fik nok af drilleri: Kollega i livsfare

Politiet fik anmeldelsen klokken 03:11, og i en pressemeddelelse skriver de, at der var tale om en 40-årig kvinde.

Hun blev lagt ned på jorden og befølt af en gerningsmand. Overfaldet blev stoppet, da kvindens kæreste kom til stedet, hvilket fik gerningsmanden til at flygte i ukendt retning, skriver politiet.

De giver følgende signalement af overfaldsmanden:

Mand, dansk, ca. 35 år gammel, ca. 185-190 cm. høj, alm. af bygning, rødblond kort skæg. Han var iført en mørk jakke og rødlig hue med gult mærke.

- Der er tale om et usædvanligt groft overfald. Heldigvis er de overvågningsbilleder vi har i sagen, relativt tydelige. Vi håber derfor på, at offentligheden kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden”, siger leder af overgrebssektionen Rikke Thestrup.   

Se overvågningsvideo fra togstationen her:

Kan du genkende manden eller har du øvrige oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefon 4386 1448