Efter et overfald på en mand på en tankstation i Horsens, opfordrer politiet to mænd til at melde sig selv. (Arkivfoto) Foto: Kim Haugaard/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix

Politi med opfordring til voldsmænd: - Meld jer selv

20. jan, 20:12
Politiet i Sydøstjylland har søgelyset rettet mod to mænd, der torsdag aften stod bag et overfald på en 24-årig mand på en tankstation i Horsens.

En tur torsdag aften blev skæbnesvanger for en 24-årig mand i Horsens, da han blev overfaldet af to mænd på tankenstationen Circle K på Allégade . Han blev efterfølgende anholdt, da han tog sagen i egen hånd og forsøgte at køre gerningsmændene ned.

LÆS OGSÅ: Rejsekonge alvorligt syg - En stor mavepuster

Men nu opfordrer Sydøstjyllands Politi de to mænd til at melde sig selv, skriver Horsens Folkeblad

- Vi ved godt, hvem I er. Og vi leder efter jer, så I kan lige så godt melde jer selv,  siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad og tilføjer senere: 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Vi leder aktivt efter dem, og det fortsætter vi med i dag.

Politiet forklarer, at tankstationens videoovervågning viser, at den ene af de to gerningsmænd flere gange stak den 24-årige mand med en kniv, mens den anden smadrede sideruden i hans bil med en ukendt genstand.

I kølvandet på overfaldet forsøgte den 24-årige at påkøre gerningsmændene, der med livet som indsats måtte springe, så de ikke blev mast mellem bilen og tankanlægget. Efter episoden stak de to mænd af, men politiet har identificeret dem via videoovervågning, da de i forvejen er godt kendt af politiet.  

LÆS OGSÅ: DF-profil raser over Facebook - Noget svineri