En svensk rapper er mistænkt for et brutalt drab på en 26-årig bilhandler. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Politi gør uhyggeligt fund hos kendis

9. maj, 10:19
Svensk politi kom nærmere en opklaring i drabssagen, da man brækkede gulvet i en rappers lejlighed op.

En svensk bonde gjorde et markabert fund, da han en efterårsdag i 2019 var ude for at lufte sin hund i et landområde nær byen Knivsta, som ligger omtrent 50 kilometer nord for Stockholm. Her fandt han nemlig et stærkt medtaget lig af en 26-årig bilsælger, der bar præg af, at ukendte gerningsmand havde forsøgt at skaffe sig af med det ved at sætte ild til det. 

LÆS OGSÅ: Dansk rigmand i millionslagsmål med Skat

I kølvandet på fundet satte myndighederne gang i en storstilet efterforskning, som ledte dem på sporet af en kendt svensk rapper, der ifølge politiet er drabsmand i sagen. 

Og politiet gjorde et særdeles uhyggeligt fund, da man brækkede gulvet op i musikerens lejlighed, skriver bt.dk

- Teknikerne fandt blod, som var løbet ned mellem gulvbrædderne, og da man brækkede gulvet op, fandt man mere blod. Forholdsvist meget, siger anklageren i sagen Tomas Malmenby ifølge bt.dk til svenske Aftonbladet.

Den samme blodtype blev fundet i en bil i det område, hvor man fandt liget af bilsælgeren. Dermed mangler politiet nu kun at finde frem til det våben, som blev brugt ved selve mordet. 

Men hvis man skal tro på den drabsmistænke rapper, står en anden person bag drabet. 

- Dette er højst en uagtsomhedsforbrydelse. Det er meget, meget beklageligt, det som skete, men det er en ren og skær ulykkeshændelse, skal rapperen havde forklaret under afhøringerne.

Den forklaring modsiges dog af en medtiltalt, som hævder, at rapperen over for ham har forklaret, at han ved en fejl kom til at skyde bilsælgeren. Fire andre er ligeledes anholdt i sagen for at for at dække over mordet.

LÆS OGSÅ: Dramatisk soloulykke - cyklist får kraniebrud