Politi fortsætter visitation på Nørrebro

18. sep 2008
Københavns Politi afviser nu, at de på det nærmeste skulle have trukket sig fra Blågårds Plads og Folkets Park på Nørrebro i København.

Meldingen kommer efter, en intern mail fra politiet er sluppet ud til medierne. Af den kan det forstås, at politet er stoppet med at visitere på de nævnte områder.

Men det er en misforståelse, understreger politiet i en pressemeddelelse.

"De visitationszoner der er oprettet for øjeblikket, også omfattende Indre Nørrebro, opretholdes fortsat, og som det var tilfældet før de omfattende uroligheder, udføres disse visitationer som udgangspunkt af politistationernes egne patruljer," skriver informationschef i Københavns Politi, Flemming Steen Munch.

Visitationen foretages af stationernes egne patruljer, da de har det nødvendige kendskab til områderne og lokalbefolkningen. Og det er der er intet nyt i, understreger Flemming Steen Munch.

"Vi patruljerer stadig på Indre Nørrebro med såvel gruppe- som hundepatruljer, så der er altså ikke tale om, at der ikke finder den samme politibetjening sted i dette område som i resten af byen," lyder det fra hele informationschefen.

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her