En 52-årig mand skal ifølge en kendelse afsagt af Retten i Hjørring varetægtsfængsles. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Politi til eftersøgt: Meld dig selv!

18. maj 2020, 11:46
Nordjyllands Politi beretter om stor og kompleks efterforskning. Eddie Karl-Johan Christensen er væk.

En eftersøgt 52-årig mand bør straks melde sig selv, lyder det fra Nordjyllands Politi i sagen om den forsvundne Eddie Karl-Johan Christensen.

- Vi opfordrer ham til omgående at melde sig til nærmeste politimyndighed, udtaler vicepolitiinspektør Frank Olsen i en pressemeddelelse mandag.

Den 52-årige skal ifølge en kendelse afsagt af Retten i Hjørring varetægtsfængsles.

Den eftersøgte er ifølge Ekstra Bladet skrothandler og har forretninger i såvel Sverige som Danmark. Han ejer en ejendom på Rendborgvej nord for Frederikshavn.

Eddie Karl-Johan Christensen boede i en campingvogn nær den 52-årige. Her boede i øvrigt også en mand og en kvinde, og begge blev varetægtsfængslet fredag.

Politiet har gennemført større undersøgelser på og ved ejendommen.

- Foran os ligger stadig en stor og kompleks efterforskning af denne sag: Vi skal undersøge en lang række af spor, og vi skal foretage afhøringer og genafhøringer af adskillige personer med relation til sagen, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Hvad manden og kvinden sigtes for, vides ikke. Der var såkaldt dobbeltlukkede døre i det retsmøde, hvor dommeren besluttede, at der skulle ske fængsling i fire uger.

Eddie Karl-Johan Christensen er 39 år. Han blev sidst set 9. maj ved 22-tiden om aftenen, har politiet tidligere oplyst.

I løbet af weekenden har betjente besøgt flere forskellige steder i Frederikshavnsområdet. I den forbindelse er flere effekter blevet beslaglagt, oplyser politiet mandag.

Politiet forsøger at få klarlagt, om der er "spor efter en forbrydelse mod den 39-årige" et af de steder, som er blevet undersøgt.

/ritzau/