Playboykongen kroner verdens smukkeste

17. sep 2008
Hugh Heffner er ikke i tvivl om, hvem der er smukkest i verden

Den aldrende Playboy konge Hugh Heffner lever dagligt sammen med tre smukke kvinder på Playboy Manison i LA. Selv om han er vant til at omgåes smukke kvinder, så er han ikke i tvivl om, at Scarlett Johansson og Angelina Jolie er verdens smukkeste kvinder.

Hugh Heffner har igennem tiden haft mange smukke kvinder på forsiden af sit blad, men det er stadig en uopfyldt drøm at få de to ukronede dronninger som forsidemodeller.

Samme kriterier

I et interview med Fox News fortæller Heffner, at tankegangen bag udvælgelsen af kvinder til Playboy ikke har ændret sig de sidste 50 år.  Naturlig kvinder er de smukkeste, og selv om mange af Playboy pigerne som han dagligt omgiver sig med ikke er helt som Gud i sin tid skabte dem, så er naturlighed stadig skønhedsidealet for ham.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Tidligere har kvinder som Pamela Anderson, Marilyn Monroe og Anna Nicole Smith været på forsiden af magasine. Om det lykkes Playboykongen at få Angelina og Scarlett til at smide kludene kan kun tiden vise, men mon ikke, der er mange mænd, der gerne ville se Heffners drøm opfyldt.

faktaboks